Η ΧΙΟΝΑΣ ΗΛΙΑΣ IKE είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Ο ιδρυτής της εταιρείας Χιονάς Γεώργιος, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του στον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών, ιδρύει το 1983 την εταιρεία ΧΙΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που μετονομάζεται το 2014 σε ΧΙΟΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΙΚΕ, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια πορεία της εταιρείας στο χώρο.

Η εταιρεία μας, έχει αναγνωρίσει τη σημασία της ιδέας, ως την κινητήριο δύναμη της δημιουργικότητας. Η ανάγκη μας για την υλοποίηση νέων ιδεών σε συνδυασμό με το πάθος μας για το design και τη λειτουργικότητα, μας οδήγησαν στην υλοποίηση ξεχωριστών και καινοτόμων έργων. Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε με τέχνη και μεράκι μεταλλικές κατασκευές υψηλής αισθητικής. Κεντρικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία έχουν οι άνθρωποι που θα βιώνουν τον χώρο και το περιβάλλον στον οποίο θα ενταχθεί η κατασκευή, οδηγώντας μας κάθε φορά σε πρωτότυπες λύσεις που χαρακτηρίζονται από μια καθαρή και σύγχρονη ματιά.

Η δεύτερη γενιά Χιονάς Ηλίας (Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε – MSc), γαλουχημένη από τις αξίες, τη συνέπεια, την εμπειρία, την άρτια γνώση και την αυστηρή καθοδήγηση και επιτήρηση του ιδρυτή της, αναλαμβάνει τη δημιουργία ειδικών μεταλλικών κατασκευών , διαθέτοντας υψηλού επιπέδου σπουδές, καθώς και όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, για να φέρει εις πέρας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η σταθερή και αξιόπιστη παρουσία της εταιρείας στον χώρο πιστοποιείται από την εμπιστοσύνη και τη μακρόχρονη συνεργασία μ΄ έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό τόσο ιδιωτών, όσο και επαγγελματιών του χώρου της δόμησης και ανακαίνισης πολυτελών κατοικιών, καθώς και από τη δυναμική της παρουσία, με πλήθος πρωτότυπων και υποδειγματικών έργων στον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, των πολυχώρων διασκέδασης και αναψυχής κ.α. όπου η εταιρεία ΧΙΟΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΙΚΕ αναλαμβάνει την υλοποίηση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σύνθετων μεταλλικών κατασκευών υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα.

Ένα έργο είναι πετυχημένο, όταν αντιπροσωπεύει τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με έμφαση στη λεπτομέρεια και γι΄ αυτό, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!